karaoke setstudio 100hotel ostenditaliaans restaurant antwerpenibis kortrijkhotel kortrijkindisch restaurant brusselibis brussels

Zoeken naar kastart gent openingsuren


kastart gent openingsuren
 
de kastart, Gent Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De kastart is een vaste waarde in Gent, iedereen kent het. Met als gevolg dat het er stampvol zit wanneer je op een normaal uur wil lunchen. Maar ontzie het je niet om aan te schuiven, er komen snel tafeltjes vrij.
lenen zonder bank
De Kastart, Gent Tel: 092243. Restaurants goudengids.be.
Toen ik nog maar net in Gent op kot zat had ik zeker al 36keer gehoord dat ik écht eens in De Kastart moest gaan eten omdat de spaghetti daar ZO lekker is. Uiteindelijk ben ik daar dan toch maar eens gaan eten met mijn vriend.
huisnummers
Kastart Gent Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
Het eten was er lekker, maar je hebt daar echt een reftergevoel. Het was er zo druk dat ze ons eigenlijk buitenkeken. Ben er nooit meer teruggegaan. Meld het ons. meer info over Kastart. DE KEUZE VAN DE CHEF. Meest bekeken resto's.' Holy Food Market GENT.
Autolening
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
aanrijdinggehad.nl
De kastart Restaurant pasta Gent CityPlug.
9000 Gent België. Contact De kastart. Uw email adres Uw naam Uw bericht. Volg deze plaats. Uw ervaring uit eerste hand helpt. Deel uw review. Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site.
Openingsuren De Kastart Gent Onderbergen 42.
Locatie op kaart. De Kastart aan de Onderbergen 42 in Gent is vandaag geopend van 1100: tot 2300. Koopzondagen, koopavonden en openingsuren voor de overige dagen deze week en volgende week kan je vinden in de tabel bovenaan deze pagina.
Restaurant De Kastart.
De Kastart op Facebook. BTW: BE 0477.409.650 RPR Gent. Adres tonen op kaart. Maandag tot zaterdag. van 11 tot 22.30 uur. Keuken blijft doorlopend open. U kan telefonisch reserveren tussen 14.00 en 19.00 uur. Wij beperken de reservaties tot 30 plaatsen.
De Kastart BVBA in Gent, Onderbergen 42, telefoon: 09/224. met openingsuren.
Vind een handelaar in Gent. Andere belangrijke handelaars. De Kastart BVBA. Onderbergen 42 9000 Gent. Klik voor telefoon Telefoon: 09/224.36.27. Klik voor fax Fax: 09/224.45.29. Geen openingsuren gevonden. Voeg openingsuren De Kastart BVBA toe. BTW nummer opzoeken. Dokter van wacht.

Contacteer ons

Karaoke Leuven
japans restaurant gent
karaoke fun
bonaparte antwerpen openingsuren
dj huren limburg
kastart gent openingsuren
ibis hotel charleroi
ibis hotel oostende
italiaans restaurant mechelen
karaoke k3