karaoke setstudio 100hotel ostenditaliaans restaurant antwerpenibis kortrijkhotel kortrijkindisch restaurant brusselibis brussels

Zoeken naar kastart openingsuren


kastart openingsuren
 
De Kastart, Gent Tel: 092243. Restaurants goudengids.be.
De Kastart staat gekend voor zijn lekkere spaghetti Kastart, ik ben er dan ook verzot op. Het is inderdaad wel zo dat je er buitengekeken wordt, als je rustig aan het eten bent, staan de wachtenden je aan te kijken met een boze blik.
autolening berekenen
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
huisnummer 95
de kastart, Gent Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De kastart is een vaste waarde in Gent, iedereen kent het. Met als gevolg dat het er stampvol zit wanneer je op een normaal uur wil lunchen. Maar ontzie het je niet om aan te schuiven, er komen snel tafeltjes vrij.
goedkoopste kredietverstrekker
Kastart Gent Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
De beroemde spaghetti is echt lekker, en de prijzen zijn perfect op studentenmaat. Een adres om elke avond te bezoeken is dit zeker niet, maar een spaghetti Kastart for old times sake kunnen we iedereen aanraden. De spaghetti Kastart blijft een klassieker.
VPN
Openingsuren De Kastart Gent Onderbergen 42.
Locatie op kaart. De Kastart aan de Onderbergen 42 in Gent is vandaag geopend van 1100: tot 2300. Koopzondagen, koopavonden en openingsuren voor de overige dagen deze week en volgende week kan je vinden in de tabel bovenaan deze pagina.
Restaurant De Kastart.
van 11 tot 22.30 uur. Keuken blijft doorlopend open. U kan telefonisch reserveren tussen 14.00 en 19.00 uur. Wij beperken de reservaties tot 30 plaatsen. Parkeren is mogelijk op 100m afstand in de St. Wij aanvaarden geen maaltijdcheques. Restaurant De Kastart.
De Kastart BVBA in Gent, Onderbergen 42, telefoon: 09/224. met openingsuren.
Vind een handelaar in Gent. Andere belangrijke handelaars. De Kastart BVBA. Onderbergen 42 9000 Gent. Klik voor telefoon Telefoon: 09/224.36.27. Klik voor fax Fax: 09/224.45.29. Geen openingsuren gevonden. Voeg openingsuren De Kastart BVBA toe. BTW nummer opzoeken. Dokter van wacht.

Contacteer ons

ibis namen
karaoke huren
ibis hotel zaventem
kastart openingsuren
japans restaurant brussel
dj set huren
karaoke cafe
japans restaurant genk
dj roeselare
karaoke liedjes
dromen zijn bedrog karaoke