karaoke setstudio 100hotel ostenditaliaans restaurant antwerpenibis kortrijkhotel kortrijkindisch restaurant brusselibis brussels

Resultaten voor italiaans restaurant gent


italiaans restaurant gent
 
restaurant pizzeria Di Massimo Italiaanse keuken in hartje Gent.
Welkom bij Restaurant Di Massimo. Restaurant Di Massimo een stukje Italië op het mooiste plekje in Gent. Voel je meteen thuis en geniet van een heerlijke middaglunch of een gezellig avondje uit. met echte Italiaanse klassiekers, heerlijke pizzas, pastas, vis en vleesgerechten.
pizzeria gent
Home Italiaans Restaurant Sabatini Sint-Martens-Latem.
2015 Restaurant Sabatini Website by Procor. Restaurant Sabatini werd reeds meermaals in Rome gelauwerd als één van s werelds dertig beste Italiaanse restaurants buiten Italië! Meer dan 14.000 Belgische topmanagers riepen Ristorante Sabatini in Sint-Martens-Latem in een enquête uit tot beste Italiaan van het land.
hotel in gent centrum
FIRENZE.
lekker eten, gezellig, vriendelijk, familiaal 5 / 5. Van kleins af aan ga ik naar de Firenze. Telkenmale word ik met dezelfde warme vriendelijkheid ontvangen en bediend. Het is de leukste plek in Gent om lekker, ontspannen en gezellig te eten. Beste Italiaans restaurant in Gent 5 / 5.
Auto-lening
eat-aly.
Open: 12h-14h30 I 18h-22h30. Gesloten: Zondagnamiddag, dinstag. Uw naam verplicht. Uw email verplicht. Adres: Nederkouter 37 9000 GENT. Open: 12h-14h30 I 18h-22h30. Gesloten: Zondagnamiddag, dinsdag. Om te reserveren kunt u ons bereiken via onze mail of telefoonnummer: zizou1507@hotmail.com / 09.256.07.82.
zoekmachine optimalisatie
Al Castello Heerlijke Italiaanse keuken vlakbij het Gravensteen in Gent.
Vlakbij het Sint-Veerleplein en in de schaduw van het Gravensteen in Gent vind je het authentieke ristorante-pizzeria Al Castello. Sinds 1991 reeds een gevestigde waarde. Papa Pino en zn zonen Stefano, Domenico en Lorenzo zorgen er voor de echte Italiaanse familiale warmhartige sfeer.
huisnummer verlichting
Italiaans restaurant Gent Ristorante Lincontro: pizza, pasta, culinaire specialiteiten.
Bent u op zoek naar een Italiaans restaurant omgeving Gent? Kom dan eens langs bij Ristorante Lincontro. Wij serveren meer dan pizza en pasta alleen. Bij ons kunt u ook genieten van meer gespecialiseerde, Itailiaanse gerechten. Ristorante Lincontro is een klein en gezellig Itailaans restaurant in hartje Gent.
restaurant
Home.
Il Folletto, is een uniek concept van Italiaans eten die dicht aan het centrum van het stad Gent België gelegen is, een unieke plaats waar men kan genieten van de beste attenties en gerechten samen met een aangename en familiare sfeer. Sinds 2003 bied deze restaurant en hun vertegenwoordigers deze stad het beste van hunzelf om ons hun traditionele Italiaanse keuken voor te brengen.
Italiaans restaurant Gent 1207.be.
Vink het vakje aan om enkel te zoeken in deze gemeentes. Vink het vakje aan om enkel te zoeken op deze activiteiten. Italiaans restaurant 22. Vis en Zeevruchten restaurant 1. Italiaans restaurant in Gent. Vlaanderenstraat 44, 9000 Gent. Vis en Zeevruchten restaurant.
Trattoria Della Mamma / Gent / Italiaanse specialiteiten / italiaans / pasta / lunch / apertief / koffie.
Wij zijn nog altijd op zoek naar een sterk team voor de keuken, de zaal en de bediening van de traiteur. Ben jij gemotiveerd en hou je van de Italiaanse keuken? Stuur dan je cv foto naar info@trattoriadellamamma.be. Trattoria Della Mamma Sint Pietersnieuwstraat 36 9000 Gent T 32 09 234 17 01 info@trattoriadellamamma.be site by moqo.
Marco Polo Trattoria Gent Italiaans restaurant Facebook.
Marco Polo Trattoria. Italiaans restaurant Gent, Vlaams Gewest. 615 personen zijn hier ingecheckt. Dominique Wessaert Italiaans aan het eten in Marco Polo Trattoria. 20 februari Gent, Vlaams Gewest. Met Luc, een late valentijn. Marco Polo Trattoria. Italiaans restaurant Gent, Vlaams Gewest.

Contacteer ons

ibis hotel antwerpen
italiaans restaurant gent
ibis antwerpen
hotel genk
ibis gent
hotel hasselt
indisch restaurant gent
karaoke bar gent
museumnacht gent
k3 karaoke
italiaans restaurant brugge