karaoke setstudio 100hotel ostenditaliaans restaurant antwerpenibis kortrijkhotel kortrijkindisch restaurant brusselibis brussels

Meer resultaten voor gent musea


gent musea
 
home Museum Dr Guislain.
Hedendaagse musea tonen werk van professionele kunstenaars. Weinige leggen zich toe op het verzamelen en tonen van werk van originele talenten, mensen die geen kunstopleiding genoten of om een andere reden niet tot het gewone kunstcircuit behoren. Dikwijls gaat het om kunstzinnige eenlingen, dwarsliggers, die een eigenwijze keuze maken in materiaalgebruik en techniek. En zij maken het hoogstpersoonlijke tot motief. Hun werken zijn van een grote intensiteit en hebben een uniek handschrift. De Kabinetten biedt een podium aan solitaire scheppers, in steeds wisselende opstellingen: recente aanwinsten worden getoond, kwetsbaar werk gaat terug naar het depot, nieuwe themas komen aan bod. De Kabinetten is een samenwerking tussen Stichting Collectie De Stadshof en Museum Dr. Guislain en toont werk van een dertigtal kunstenaars. De collectie van het Museum Dr. Guislain startte met een kleine verzameling beeldend werk van artistiek begaafde psychiatrische patiënten en mensen met een mentale beperking. In 2002 kende de verzameling een enorme uitbreiding: de internationaal gerenommeerde collectie van Stichting Collectie De Stadshof kwam als langdurige bruikleen naar Gent.
optimization
Overzicht musea Gent. Ontdek de topmuseum van Gent.
Je bent hier. Overzicht van de musea in Gent. Prachtige collecties in prachtige gebouwen. Van oudheid tot moderne kunst. Gent beschikt over een brede waaier aan musea over uiteenlopende thema's' en vaak ondergebracht in prachtige gebouwen. Museum voor Schone Kunsten.
parket
CityCard Gent De Lijn.
De gebruikersgids die bij de CityCard Gent hoort, vertelt u waar u moet zijn en hoe u er geraakt. Alle informatie handig bij elkaar. Voor kinderen onder de 12 zijn de meeste Gentse musea gratis, dus zij hebben geen CityCard nodig.
Torrent
De 10 beste musea in Gent TripAdvisor.
7 van 25 Musea in Gent. MIAT Museum Industrie Arbeid en Textiel. 8 van 25 Musea in Gent. Stedelijk Museum voor Actuele Kunst SMAK. 9 van 25 Musea in Gent. 10 van 25 Musea in Gent. Museum Arnold Vander Haeghen.
https://www.fixphonia.com/r%C3%A9paration/r%C3%A9paration-apple-iphone/r%C3%A9paration-iphone-6-plus/
5 tips voor de Gentse Museumnacht Event De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Met als extraatje tijdens Museumnacht ook een performance van illusionisten van de Magische Cirkel Gent. De Vooruit opent niet alleen zijn Festival van de Gelijkheid, het Vooruit Café is ook the place to be voor de afterparty als alle andere musea het op 1u bekeken houden.
Wandelen in Gent langs 10 musea.
Gent: wandelroute langs 10 musea. Gent telt heel wat waardevolle musea die we door een wandelroute met elkaar verbinden. Je zal merken dat het aanbod zeer verscheiden is: van volkskunde tot design, van klassiek tot modern, van stads tot kindermuseum.
Samenwerkingsverband Gentse Universitaire Musea Universiteit Gent.
Samenwerkingsverband Gentse Universitaire Musea. Als eerste stap naar een eengemaakt universitair museum werd het samenwerkingsverband De Gentse Universitaire Musea opgericht. Op 31 januari 2013 heeft het Bestuurscollege van Universiteit Gent het interfacultaire Samenwerkingsverband met Eigen Benaming Gentse Universitaire Musea GUM goedgekeurd en verankerd als autonome organisatie binnen de Gentse universiteit.
STAM STAM.
Over mobiliteit tussen de kleine en de grote ring nodigt De Stadsacademie de Deen Sidsel Birk Hjuler van Cycle Superhighways uit in het STAM voor een lezing gevolgd door een panelgesprek. Negen Gentse musea zetten hun deuren open tot 1 uur s nachts, gratis. In het STAM staat de Museumnacht dit jaar in het teken van de expo Stad en universiteit. Studenten, kom STAMwaarts, want wat zouden stad en universiteit zijn zonder jullie? rondleiding: het verhaal van gent in het gents.
Gent: musea, tentoonstellingen activiteiten WhichMuseum.
De stad biedt een ruim aanbod van musea die diverse onderwerpen behandelen, waaronder klassieke kunst, moderne kunst, design, het Gent van vroeger en de bloeiende textielindustrie in de regio.Het toeristische stadscentrum, en zeker de historische kern, is niet zo groot.
Musea in Gent Take-A-Trip.
Licht bewolkt Min: 2C Max: 2C. Lichte regen Min: 5C Max: 5C. Musea in Gent. Op deze pagina kan je de bekendste musea in Gent vinden. Breng deze beroemde musea zeker een bezoek als je de tijd vindt tijdens je citytrip Gent.

Contacteer ons

karaoke dvd
studio 100 spelletjes
japans restaurant antwerpen
karaoke bar brugge
indisch restaurant brugge
keymusic gent
karaoke kids
italiaans restaurant oostende
dj frank
musea gent
gent musea
ibis charleroi
hilton brussels
dj box